MC Groep
Image default
Tuin en buitenleven

Inbouwzwembaden laten plaatsen in Nederland

Voor inbouwzwembaden schakelt u het best 123POOL.nl uit Goirle in: dé professional van Nederland. Zij bieden u veel voordelen, naast natuurlijk een prachtig inbouwzwembad. Zo kunt u uw zwembad geheel naar wens samenstellen en heeft u de keuze uit diverse groottes van vier tot wel elf meter. Of u dus een kleine of juist grote tuin heeft, de mogelijkheden voor inbouwzwembaden in tuinen in Nederland zijn er altijd. Daarnaast kiest u de kleur en eventuele toebehoren, zoals:

 • Roldekken
 • Jet-streams
 • Warmtepompen

Hoe komt uw inbouwzwembad eruit te zien? Doe gerust inspiratie op of laat u adviseren door het team van 123POOL.nl!

Technische toebehoren

De technische toebehoren bij inbouwzwembaden in Nederland zijn ontzettend belangrijk. Zo houdt u uw water schoon door de juiste waterbehandelingsinstallatie te kiezen en geniet u zo lang mogelijk van uw zwembad. Ook de techniek ín het zwembad zelf, is niet onbelangrijk. Bij 123POOL.nl zijn de zwembaden gemaakt van hoogwaardig versterkt polyester. In de dwarsdoorsnede bevinden zich wel acht verschillende lagen:

 1. Gelcoat
 2. Gelcoat
 3. Afschermlaag
 4. Beschermende laag
 5. Constructielaag
 6. Stalen wapening
 7. Versterkingslaag
 8. Isolatielaag

U weet dus zeker dat u hier te maken heeft met inbouwzwembaden van de beste kwaliteit in heel Nederland. Dat geeft u vertrouwen en een gerust hart om met dit bedrijf in zee (of zwembad) te gaan.

Vraag om advies

Wilt u meer weten over de inbouwzwembaden die dit bedrijf in Nederland verkoopt? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het enthousiaste en vriendelijke team. U wordt uitstekend verder geholpen en zij hebben direct antwoord op al uw vragen. Zo maakt u een geïnformeerde keuze waar u volledig achterstaat. Het is natuurlijk geen kleine uitgave en voor die keuze moet u wel alle benodigde informatie weten. 123POOL.nl weet dit als geen ander en staat graag naast u gedurende het hele proces, van aankoop tot installatie.