Home » Huishoudelijk

Categoriearchief: Huishoudelijk

Horren op maat laten maken om ongedierte buiten de deur te houden

Laat je helpen door de beste horren op maat die je kunt laten maken. Je hoeft alleen de afmetingen door te geven en zo te zorgen dat je kunt ontspannen van heerlijke frisse lucht zonder dat er ongedierte je huis of kamer binnenkomt. Genieten van frisse lucht zonder de nare bijkomstigheden van ongedierte zoals, vliegjes, spinnen en wespen. Geniet van prachtige zomerse dagen en ga voor een goede en mooie tijd tijdens deze warme dagen. Laat horren op maat laten maken je helpen om de beste hor te krijgen die bij jouw afmetingen van jouw raam passen. Laat je helpen en geniet van mooie tijden met je hele gezin en dat allemaal doordat je ongestoord kunt genieten van frisse buitenlucht en frisse lucht zonder dat er beetjes of insecten of andere dingen die je het liefst buiten houdt, je huis binnen komen. Horren op maat kunnen je helpen. Horren op maat weet wat te doen.

Laat horren op maat je helpen om te genieten van een fijne en mooie tijd zonder bijkomstigheden

Horren op maat laten maken om ongedierte buiten de deur te houden en te kunnen genieten van een fijn en zorgeloos leven. Laat de beestjes en blaadjes buiten en heb nooit meer last van vliegen of vervelende muggen die je ‘s nachts de hele nacht wakker houden. Laat je helpen door de beste horren op maar die je kunt laten maken. Je hoeft alleen de afmetingen door te geven en zo te zorgen dat je kunt ontspannen van heerlijke frisse lucht zonder dat er ongedierte je huis of kamer binnenkomt. Geniet daarom van heerlijke tijd en laat je huis lekker afkoelen zonder na te hoeven denken over ongedierte en andere dingen die een hor allemaal kan voorkomen. Genieten van frisse lucht zonder de nare bijkomstigheden van ongedierte zoals, vliegjes, spinnen en wespen. Geniet van prachtige zomerse dagen en ga voor een goede en mooie tijd tijdens deze warme dagen. Horren op maat helpen je.Met deze tips kom je snel af van je stinkende wasmachine

Gatverdamme wat voor geur komt er nou uit je wasmachine? Je kleding is er niet schoner op geworden. Je kunt je was natuurlijk nog een keer opnieuw draaien, maar daar gaat de stinkende geur waarschijnlijk niet weg door. Je hebt een oplossing nodig die de oorzaak van een stinkende wasmachine weghaalt. Lees hieronder ons korte artikel waarin we stap voor stap uitleggen hoe jij afkomt een wasmachine die stinkt naar riool.

Niet dat je vies bent, maar een stinkende wasmachine komt bijna altijd door te weinig schoonmaken van de wasmachine. Maar een wasmachine hoef je toch niet schoon te maken hoor ik je denken? Toch wel! Er kan namelijk van alles in je wasmachine blijven plakken en aankoeken zoals overmatig kalk, waspoeder in je leidingen, vetluis een verstopte filter en ga zo maar door. Echt van die dingen die je liever niet wilt.

Was daarom minimaal 1 keer per maand altijd een was op 95 graden. Bij voorkeur kan je deze kookwas draaien met je ondergoed en handdoeken. Op deze hoge temperatuur, ook wel kookwas genoemd, los je een hoop vetluis op dat normaal gesproken in je wasmachine blijft zitten. We wassen namelijk steeds meer wasjes op 30 of 40 graden en niet meer zoals vroeger alles op kookwas. Ook kan je ervoor kiezen om 1 keer per maand een lege was op 95 graden te draaien en daarbij wat azijn toe te voegen. Azijn zorgt ervoor dat de geur die je in je wasmachine hebt geneutraliseerd wordt. Is de geur nou heel sterk, dan kan het zijn dat je dit een aantal keer moet uitvoeren.

Zorg er ook voor dat je regelmatig het filter van je wasmachine checkt op vieze zeepresten, haren en andere dingen die ervoor kunnen zorgen dat je filter verstopt kan raken. Om bij het filter van je wasmachine te komen open je in de meeste gevallen het witte klepje aan de voorkant. Daarachter zit een klein grijze afvoerslang. Nu is het tijd om een emmer en een handdoek te pakken. Zorg dat het afvoerslangetje in de emmer hangt en draai het open. Het water zal nu in de emmer stromen en het overtollige water kan je wegvegen met je handdoek. Wanneer het overtollige water uit de slang is kan je daarachter het filter open draaien. Check voorzichtig met je vingertoppen of je de schoepen van het filter volledig rond kunt draaien. Is dat het geval, dan is je filter schoon.

Zo, dat was het. Zo simpel is het nou om van je stinkende wasmachine af te komen.

Bezoek de website voor meer info : website

Leister Föhn, welke modellen?

Het merk Leister is toonaangevend op onder andere het gebied van kunststof lassen. Het Zwitserse merk bestaat al sinds 1949 en biedt kwaliteitsproducten aan geheel de wereld. Leister is voornamelijk bekend op het gebied van de hetelucht föhn. De zogenaamde Leister föhn is kwalitatief erg sterk blijkt al jaren en wordt gebruikt voor ontzettend veel toepassingen. Zo kunnen er onder andere verschillende typen kunststof mee gelast worden en bestaan er kleine handvarianten, maar ook grotere apparaten gericht op de professionele markt. Leister kenmerkt zich al jaren door hoogwaardige kwaliteit aan te bieden voor een schappelijke prijs. De prijs van een Leister föhn is dan ook vrijwel hetzelfde als andere concurrerende merken met een lagere kwaliteit. Er zijn vele verschillende modellen te vinden binnen het aanbod van Leister föhns. Uiteraard verschilt de toepassing van de verschillende modellen, maar binnen de categorie hetelucht föhns zijn er een aantal modellen te noemen die erg populair zijn voor particulier gebruik, maar ook voor bedrijfsgebruik. Een aantal bekende modellen zullen behandeld worden.

Leister Triac ST

Kenmerkend van dit model Leister hetelucht föhn, is de betrouwbaarheid, veelzijdigheid en het gebruiksgemak van het product. De Leister föhn ligt namelijk perfect in de hand en zorgt er voor dat er gemakkelijk en fijn mee gewerkt kan worden. De veelzijdigheid kenmerkt zich doordat er maar liefst ruim 80 mondstukken op passen. Zo kun je met dit model erg veel verschillende lassen uitvoeren.

Leister Diode PID

De Diode PID is een duurdere variant binnen de hetelucht föhns. Het is een professioneel apparaat waarmee digitaal op elk moment gewerkt kan worden met de geschikte temperatuur om zodoende de perfecte las aan te leggen. De temperatuur wordt elektronisch gestuurd en weergegeven op een scherm.

Leister Ghibli AW

Dit compacte model is uitgerust met een ergonomische pistolehandgreep, waardoor het erg makkelijk te gebruiken is en ook op lastigere plekken. Bovendien is de leister föhn prijs van dit type erg gunstig en kan het bijvoorbeeld worden gebruikt voor het confectioneren van kabels, afbramen van kunststof onderdelen en het lassen in de automobielsector.

Leister Sonora S1

Dit type heeft een erg lage Leister föhn prijs en biedt erg veel kwaliteit voor zo weinig geld. Het is een compact en licht apparaat, wat wel stabiel is in het lassen en maakt bovendien weinig geluid. Met dit type Leister föhn is het voornamelijk mogelijk om te krimpen, vervormen en te verwarmen. De uitstekende prijs kwaliteit verhouding zorgt ervoor dat dit apparaat zeker aantrekkelijk is voor particulier gebruik.

Bezoek de website voor meer info : website

Tapijt laten reinigen door specialisten

Een tapijt schoonmaken kan in de meeste gevallen zelf worden gedaan. Zo kiezen de meeste mensen ervoor om gewoon te stofzuigen en wanneer er een vlek optreedt deze te behandelen met een lauw sopje. Dit is voor op de korte termijn een prima oplossing om het meeste vuil uit het oppervlak te verwijderen, maar kan op de langere duur resulteren in verkleurde, vervuilde en muffe tapijten. Een tapijt laten reinigen is dan een verstandigere keuze waarbij het tapijt weer omgetoverd wordt in een gloednieuw tapijt dat weer perfect bij de prachtige eiken tafel past.. Bovendien is de geur ook een stuk aangenamer en heb je niet zo snel door dat er eigenlijk een muffe geur in de kamer hangt door vuil en stof dat zich dieper bevindt in het tapijt of vloerkleed. Een specialist op het gebied van tapijt schoonmaken is dan ook zeker aan te raden en zeker wanneer er veel gelopen wordt over het tapijt. Denk hierbij aan de woonkamer, maar ook aan meer openbare plekken zoals een bibliotheek, kantoor of huisartsenpraktijk. Meestal schrik je ervan hoeveel vuil en stof zich neerslaat in het tapijt en dat zorgt dan ook altijd voor een verbluffend resultaat. Mits je de juiste specialist inschakelt.

Tapijt schoonmaken door een specialist

Er bestaan grofweg twee methodes die worden toegepast wanneer je een echte specialist in huis haalt. De eerste methode die behandeld zal worden staat beken onder de bonnet methode. Deze methode is efficiënt en snel, maar is wel meer gericht op de reiniging van het oppervlak. De tweede methode is de truck mount methode en is gericht op een grondige reiniging van het gehele tapijt. Deze methode is echter wel uitgebreider. De bonnet methode bij een tapijt schoonmaken richt zich eerst op het voorbehandelen van het betreffende tapijt met een reinigingsmiddel, waarbij vervolgens een schrobmachine het oppervlakte goed reinigt. De machine is voorzien van een pad gemaakt van katoen en deze pad neemt het vuil op dat het reinigingsmiddel heeft losgeweekt. Vaak wordt voor deze methode gekozen als een tussentijdse schoonmaak.

De truck-mount methode is de meest geavanceerde methode om je tapijt te laten reinigen. Deze methode gebruikt het injecteren van heet water om het diepe vuil te verwijderen. Deze methode wordt alleen toegepast door specialisten, aangezien je gebruik dient te maken van een truck of bus. Het vermogen komt hier vandaan en ook de shampoo. Na de behandeling is het tapijt weer volledig als nieuw. Een tapijt laten reinigen is geen probleem bij de specialist.

 

Bezoek de website voor meer info : website