MC Groep
Image default
Gezondheid

Gunstigste liftoplossingen met een traplift

Traplift

De traplift is een oplossing voor een ieder die moeite met traplopen heeft. Niet uitsluitend voor ouderen die moeilijk ter been zijn. Tevens voor jongere mensen met een lichamelijke beperking kan de traplift een lastig probleem oplossen. Een traplift van Triwa stelt u in staat vrij te bewegen door uw huis. Triwa Trapliften heeft andere hulpmiddelen zoals badliften, opritten, drempeloplopen, scootmobielen en rollators in het assortiment. Dankzij onze expertise zijn we goed op de hoogte van de problemen die u tegenkomt door verstoorde mobiliteit. Aarzel niet om uw kwesties aan ons voor te leggen zodat wij onze deskundigheid voor u in kunnen zetten! Mocht u opzien tegen de kosten van een traplift, realiseert u zich dan dat de kosten hiervoor aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Een traplift is een zogeheten ‘mobiliteitshulpmiddel’. De Fiscus erkent de rekening voor deze middelen als aftrekpost. Afhankelijk van uw inkomen kan de belastingaftrek u een voordeel van tientallen procenten bezorgen! Triwa Trapliften heeft een geweldig assortiment aan trapliften. Er is altijd wel een traplift die bij uw trap past. Of deze recht is, een bocht heeft of zelfs enkele bochten telt, een goede traplift is te vinden bij Triwa Trapliften. Neem contact met ons op voor vragen en raadgeving! Als u eigenhandig de aanschaf van een traplift financiert, dan kunt u bij uw gemeente een geldelijke bijdrage aanvragen in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Meerdere gemeenten hebben daarvoor een zogeheten WMO-loket. Zo komt het gerief van een Triwa traplift voor praktisch iedereen binnen bereik.

 Triwa Trapliften maakt trapliften voor elke trap met de allerbeste klantvriendelijkheid.

• Ook voor bijzonder smalle trappen bieden we een oplossing

• Trappen met bochten vormen voor ons geen struikelblok

• We leveren ook gebruikte trapliften

De traplift TR 10 heeft een luxe variant, de TR 10 plus. Deze is leverbaar in diverse kleuren en kan eventueel voorzien worden van elektrische bediening. Ons model TR 20 heeft een verborgen tandrail en is goed toepasbaar voor bijzonder smalle trappen. Neem contact met ons op voor raad over een passend model in uw situatie.

We denken graag met u mee voor de gunstigste liftoplossingen

Uw eigen woonruimte is van belang voor u. U voelt zich er vertrouwd en bent gewend aan de directe omgeving. Dat hoeft u niet direct op te geven wanneer u, om welke reden dan ook, niet meer in staat bent om de trap naar uw etage te nemen. Met de investering in een traplift van Triwa Trapliften houdt u uw woongenot op een hoog niveau!

Ouder worden vraagt om een creatieve oplossing voor alledaagse problematiek. Gelukkig zijn er tal van middelen die ervoor zorgen dat u zo lang als mogelijk in uw eigen woning kunt blijven wonen. De traplift is een van deze middelen en Triwa Trapliften is een deskundige partner die u een traplift kan leveren. Mocht u opzien tegen de prijs van een traplift, realiseert u zich dan dat deze kosten aftrekbaar zijn voor de belasting. Een traplift is een zogenaamd ‘mobiliteitshulpmiddel’. De Belastingdienst erkent de rekening voor deze middelen als aftrekpost. Afhankelijk van uw inkomen kan de belastingaftrek u een voordeel van tientallen procenten bezorgen!

Triwa Trapliften heeft flink wat deskundigheid in het bedenken van inventieve oplossingen voor ieder probleem met verschillen in niveaus. Een traplift kan volkomen naar uw voorkeur worden aangepast, bijvoorbeeld om ook uw bagage te vervoeren. Ook de inzet van extra grote zittingen of grotere voetenplateaus behoort tot de opties. Wanneer u zich nog goed door uw huis kunt bewegen maar steeds meer moeite krijgt met de trap, dan is een traplift een fantastische oplossing. Met een Triwa traplift houdt u uw vrijheid en onafhankelijkheid terwijl u toch in uw persoonlijke bekende omgeving kunt blijven wonen.

In de collectie van Triwa Trapliften zijn diverse uitvoeringen opgenomen, toepasbaar in alle mogelijke situaties en qua vormgeving varierend van standaard tot luxueus. Iedere traplift kan daarnaast voorzien worden van extra’s, zoals elektrische besturing en ruimtebesparende opklapmogelijkheden. U vindt op onze website een totaalbeeld van alles wat wij u kunnen bieden.

Slimme oplossingen voor mobiliteitsproblemen

Uw eigen woning is belangrijk voor u. U voelt zich daar thuis en bent gewend aan de directe omgeving. Dit hoeft u niet direct op te geven wanneer u, om welke reden dan ook, niet meer in staat bent om de trap naar uw etage te nemen. Met de investering in een traplift van Triwa Trapliften houdt u uw wooncomfort op niveau! Tevens het huren van een traplift behoort tot de mogelijkheden bij Triwa Trapliften. Het assortiment aan uitvoeringen voor verhuur wisselt. Wilt u weten wat het recente aanbod is, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u vertellen of er een geschikte traplift te huur is, we kunnen u ook adviseren betreffende mogelijke andere mogelijkheden. Als u zich nog prima door uw huis kunt bewegen maar steeds meer moeite krijgt met de trap, dan is een traplift een fantastische uitkomst. Met een Triwa traplift behoudt u uw vrijheid en onafhankelijkheid terwijl u toch in uw eigen bekende omgeving kunt blijven wonen.

Onze traplift TR 10 is het basismodel uit de verzameling. Deze traplift is simpel en goedkoop, maar natuurlijk wel van optimale en deugdelijke kwaliteit. Een traplift met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dus. U kunt de traplift TR 10 bekijken op onze website en vergelijken met de andere trapliften uit ons assortiment.

Bezoek de website voor meer info : website