Home » Auto’s en Motoren » Goede service van een autobedrijf nabij Venlo bij de reparatie van occasions

Goede service van een autobedrijf nabij Venlo bij de reparatie van occasions

Uw auto staat in de garage voor reparatie, maar u moet gewoon gaan werken. Geen probleem, auto Lenders regelt een leenauto voor u. Moet u in de buurt van de garage in Venray zijn? Het is ook mogelijk om een fiets te lenen. Kunt u niet naar de garage komen, maar is uw auto wel toe aan reparatie en onderhoud bij Auto Lenders? Geen probleem. De monteurs komen de auto bij u thuis of op het werk halen en na reparatie terugbrengen. Uiteraard kunt u ook in de showroom wachten en een kijkje te nemen tussen alle occasions in de buurt van Venlo.

Huur een skibox voor een van de occasions in de omgeving van Venlo

Neemt u graag uw eigen ski’s of snowboard mee op wintersport? Deze moeten natuurlijk wel veilig aankomen op uw bestemming. Schaft u daarom een snowbox aan waar alle materialen in passen. Deze monteert u eenvoudig op het dak van uw auto. Wilt u de dakkoffer voor één dag, meerdere dagen of een paar weken huren? Uiteraard is het ook mogelijk om een dakkoffer aan te schaffen zodat u elke wintersport verzekerd bent van een goede transport van uw materialen. De dakkoffers zijn geschikt voor zowel occasions als nieuwe modellen en staan garant voor een veilige reis vanuit Venlo of een andere stad naar het wintersportgebied.

Selecteer de occasions op merk en model en kom langs bij de garage in de buurt van Venlo

Gebruik het keuzesysteem van Auto Lenders voor het uitzoeken van een nieuwe auto. Online voert u gegevens zoals merk, model, bouwjaar, transmissie, kilometerstand, prijs en brandstof in. Gebaseerd op uw keuzes verschijnt er een overzicht van de occasions die aan uw eisen voldoen. Altijd al in een Audi willen rijden? Of een specifiek model van Toyota of Volkswagen gewild? Wacht niet langer en ga op zoek naar uw ideale auto. Heeft tussen alle occasions in de buurt van Venlo nog niet de auto gevonden waar u naar op zoek bent? Laat het een van de medewerkers weten en u rijdt binnen no time in uw favoriete auto.