MC Groep
Image default
Woning en Tuin

Geniet aan je picknicktafel van je tuin

Nu het eindelijk zomer is, kunnen we weer optimaal gebruik maken van onze tuin. Over het algemeen hebben wij daarin een gemakkelijke zithoek of een lounge-set staan en een tafel met losse eetstoelen. Wanneer u voldoende ruimte heeft is er om buiten te eten is echter een prima alternatief: de picknicktafel.

 

Wat zijn picknicktafels?

Picknicktafels zijn tafels met daaraan bevestigde banken die gebruikt kunnen worden om te eten in de open lucht of om even uit te rusten tijdens een lange autoreis of wandeling. Picknicktafels staan meestal op parkeerplaatsen langs autosnelwegen, in parken, in natuurgebieden en op schoolpleinen. Maar ook in uw eigen tuin geeft de picknicktafel een prima mogelijkheid om bijvoorbeeld te barbecueën. Dit is dan weliswaar niet echt picknicken, maar wel net zo gezellig!

 

Van welk materiaal zijn picknicktafels gemaakt?

Picknicktafels worden gemaakt van plastic of van hout, soms met een betonnen onderstel. Plastic geeft meer mogelijkheden qua kleur en uitvoering, maar past eigenlijk niet echt bij een opstelling in de natuur. Daarom heeft een houten uitvoering, ook in een particuliere tuin, de voorkeur. Meestal wordt duurzaam hout gebruikt, dat veel kan verdragen en weersbestendig is. Uiteraard kan het hout ook eventueel in iedere gewenste kleur worden gebeitst.

De picknicktafel kan vanwege de duurzaamheid het hele jaar in uw tuin, in het park of op het schoolplein blijven staan.

 

U kunt houten picknicktafels kopen bij Jaap de Vries in Ermelo

Deze vriendelijk geprijsde picknicktafels vindt u op onze website: www.jaapdevriesermelo.nl. U kunt al onze modellen ook in de showroom komen bekijken en op uw gemak uitproberen voordat u er één koopt. Wij zijn de grootste leverancier van houten picknicktafels in Nederland en wij leveren verschillende maten en modellen, zowel vierkant als rechthoekig. Ook verkopen wij een zogenaamd boommodel en kunnen wij ieder ander door u gewenst model produceren. Graag tot ziens in onze showroom in Ermelo.

Bezoek de website voor meer info : website