MC Groep
Image default
Beauty en verzorging

Geen taboe meer op Botox

Het wordt steeds meer geaccepteerd dat mensen naar Botox klinieken gaan. Je kunt gaan naar de kapper, de schoonheidsspecialiste en naar de Botox kliniek. Je hoort het steeds vaker.

Zelfs onze eigen Yolanthe Cabau is een klant. Zo verscheen ze laatst bij Umberto Tan met vier keer zo dikke lippen. Mogelijk is het een beetje mislukt. Niemand wil dit toch? Een goede Botox specialist zal een klant goed adviseren en niet gelijk de lippen oppompen met een hele fles filler.

Hoe meer Botox klinieken er bij komen hoe meer je ook de horror verhalen hoort. Zo zijn er mensen die hun wenkbrauwen niet meer kunnen optrekken na een behandeling van hun fronsrimpel. Je zou je gezicht in principe totaal uitdrukkingsloos kunnen maken. Maar daar zijn alleen pokerspelers blij mee.

Meerdere bekende Nederlanders komen er gewoon recht voor uit dat zij iets aan hun gezicht hebben laten verbeteren bij Botox Nijmegen. Angela Groothuizen bijvoorbeeld. Zij laat regelmatig wat aan haar fronsrimpel doen. Bij Angela wordt het goed gedaan. Zij heeft de natuurlijke expressie in haar gezicht behouden. En wat dacht je van Patricia Paay. Patricia ziet er toch fantastisch uit, op de televisie althans. Je weet niet hoe ze er uit ziet als zij ’s morgens uit bed stapt.

Je kunt rimpels behandelen met Botox of met injectables. Botox is eigenlijk een gif. Bij inspuiting van dit gif worden de behandelde spieren verlamd. Hierdoor is je gezicht niet meer in staat om de spieren aan te spannen, die je rimpels veroorzaken. Rimpelbehandeling met injectables is weer ietsje anders. Hiervoor wordt een filler gebruikt, meestal hyaluronzuur. Dit hyaluronzuur heeft de eigenschap water te binden. Dus het zet uit als het eenmaal ingespoten is. Daardoor worden rimpels netjes opgevuld. De beide behandelingen moeten regelmatig herhaald worden want zowel Botox als hyualuronzuur verdwijnen na een aantal maanden weer uit je lichaam.

Bezoek de website voor meer info : website