Home » Auto’s en Motoren » Ga slim om met de veranderende autobranche

Ga slim om met de veranderende autobranche

Commerciële mensen zijn even belangrijk voor een garagebedrijf als monteurs. Maar het aanleren van deze commerciële instelling of vaardigheden kan best lastig zijn. Het commercieel opleidingsplan kan daar zeker bij helpen. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je tevreden klanten maakt en houdt, hoe je klantrelaties opbouwt en onderhoudt en hoe je bedrijfsprocessen verbetert. Het beheersen van deze vaardigheden is namelijk een echte must als je jezelf als bedrijf wil onderscheiden in de automotive branche.

Ga samen voor die ontwikkeling

Hoe moet je bedrijfsprocessen optimaliseren? En hoe stel je een goed en gestructureerd plan op om dit te realiseren? Allemaal belangrijke vragen waar veel garagebedrijven mee zitten. Als je antwoord op deze vragen hebt, kun je een goed gestructureerd plan opstellen om dit te realiseren. Hierdoor krijg je meer overzicht en rust creëren en zal de klanttevredenheid toenemen. Daarnaast zijn efficiënt werken en samenwerken minstens zo belangrijk. Weten waar anderen binnen het bedrijf mee bezig zijn en hierop in kunnen spelen. Belangrijk is het kritisch leren kijken naar de werkzaamheden van je collega’s zodat je hier passende en leerrijke feedback op kunt geven. Als je samen wil ontwikkelen, zul je ook goed samen moeten werken. Tijdens een commercieel opleidingsplan kom je veel te weten over zowel individuele- als teamontwikkelingen en leer je effectief overleggen aan de hand van de klantvraag.

Hoe verbeter je je verkoopstrategie


Een commercieel opleidingsplan heeft dus veel te bieden voor een garagebedrijf. Het primaire doel is het aanleren van commerciële vaardigheden en het verbeteren van je verkoopstrategie. Het secundaire doel is resultaat in omzet en rendement. Niet eenmalig, maar met een blijvend effect. Wil je inzicht krijgen in je doelen en hoe je deze kunt bereiken? Tijdens een commercieel opleidingsplan werken we met herkenbare situaties uit de praktijk. Dit maakt het eenvoudig de opgedane kennis vervolgens toe te passen in de praktijk. Benieuwd wat Automotive Academy voor jou kan betekenen? Bekijk dan snel de mogelijkheden op onze website.

Bezoek de website voor meer info : website