MC Groep
Image default
Financieel

Een incassobureau voor particulieren vinden

Een incassobureau voor particulieren vinden

Ook met particuliere vorderingen kan u bij Bill terecht. Het is moeilijk een incassobureau voor particulieren te vinden, maar Bill is de beste. Vele particuliere opdrachtgevers lieten hun vordering al via Bill incasseren. Voor het incasseren van geldleningen, niet terugbetaalde borg, huur, etc. etc. bent u bij Bill aan het goede adres. Familie kwesties behandelen we niet, hiervoor kunt u contact opnemen met een advocaat. Twijfelt u? Bel ons dan even, we lichten het graag toe. Bijna altijd kunnen we u wel van dienst zijn. Een incassobureau particulier inschakelen doet u bij Bill!

Hoe alles in zijn werk gaat

 Wanneer er een incasso procedure opgestart wordt. Dan krijgt de debiteur altijd eerst een schrijven. In het schrijven vind de debiteur wat hij moet betalen. In de wet worden particuliere opdrachtgevers uitstekend beschermd. Aankopen via internet vallen hier ook onder. Bent u niet tevreden dan heeft u 14 dagen de tijd om te annuleren. Binnen 14 dagen nadat u het geretourneerd heeft, moet het geld teruggestort worden.

Een incasso opdracht indienen

Debiteur moet de incassokosten voldoen. Deze zijn doorgaans vijftien procent van de hoofdsom. Hoe hoger het bedrag is hoe lager het percentage aan bijkomende kosten. De btw over de buitengerechtelijke kosten  worden dan ook bij debiteur in rekening gebracht. Anders zou dit een kostenpost gaan vormen. Particuliere incasso opdrachten voeren wij uit helemaal op basis van no cure no pay. Dit houdt in. Geen kosten voor u als er niets betaald wordt.

Bezoek de website voor meer info : website