Home » Zakelijke dienstverlening » Een circulaire ruimte die inspireerd! Wij vertellen u graag meer

Een circulaire ruimte die inspireerd! Wij vertellen u graag meer

Een bijzondere evenementenlocatie? Wij bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Flexibele en bijzondere werkplekken in Hoofddorp

Bij C-Bėta verlengen we de levensduur van producten. Hierdoor is het een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van investeerders tot overheden, onderzoekers, ondernemers en adviseurs. Een flexibele werkplek dè locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. De one-of-a-kind werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Zo kun je, als je bij ons komt werken op jouw ideale werkplek, gebruik maken van de handige community app. Hiermee kun je informatie uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte reserveren.

Unieke evenementenlocaties in Hoofddorp

U kunt bij ons niet alleen terecht voor een grote bijeenkomst maar ook voor een kleine vergadering.Erg handig als u met een  kleine groep komt. Voor elke wens is er een unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam. U heeft de keuze om een ruimte te huren voor een dagdeel of de gehele dag.  Er wordt een circulaire evenementenruimte aangeboden die ten goede komt van inspiratie. De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes. Zoekt een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor maar een paar gasten. Bij ons vindt u voor iedereen een passende oplossing. Onze unieke locatie is omringt door een grote tuin waar verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. Als duurzame en circulaire evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam denken wij graag mee over de mogelijkheden die bij uw past. 

Evenementen organiseren

Wij zijn uniek in veel opzichten. Onze locatie een unieke evenementenlocatie met uitsluitend circulaire materialen in Hoofddorp. Hierdoor hoeft u niet langer te kiezen tussen inspirerend en duurzaam. Gasten worden ontvangen in een van de mooiste en uniekste evenementenlocatie in Hoofddorp. Bij ons speelt circulair een belangrijke rol. Onze ruimtes inspireren jouw gasten in een prachtige omgeving. Wat je ook in gedachte hebt, het kan bij ons! Of je nu op zoek bent naar kleine of grote ruimtes. Bij ons kan iedereen terecht. Zo hebben wij in totaal plek voor 200 gasten. Komt u maar met een kleine groep? Ook hier bieden wij verschillende opties voor aan. Bij ons bent u aan het juiste adres. Meer informatie over de ruimtes? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. En samen bieden we de oplossing die bij u past.  

 

Een werkplek of plek voor een evenement nodig? Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bezoek de website voor meer info : website