Home » Zakelijke dienstverlening » Diverse varianten van een trilzeef: van vingerzeef tot ontwateringszeef

Diverse varianten van een trilzeef: van vingerzeef tot ontwateringszeef

Er zijn diverse varianten van een trilzeef. Van een vingerzeef tot een ontwateringszeef kunt u terecht bij PAJA Triltechniek. Door middel van trillen of zeven wordt materiaal op een bepaalde korrelgrootte gescheiden. De ontwateringszeef is een trilzeef die specifiek ingezet wordt bij het scheiden van water of ander vocht van ander materiaal. Een voorbeeld hiervan is het ontwateren van modder of GFT. Een vingerzeef wordt gebruikt voor materiaal waar een normaal zeefdek verstopt van raakt. Dat is het geval bij materiaal als papier, ijzerdraad en grillig gevormde stenen. Ook de schudzeef is bij PAJA Triltechniek te bestellen in uiteenlopende soorten.

Schudzeef of trilzeef tegen een scherpe prijs

Een schudzeef of trilzeef schaft u bij PAJA Triltechniek aan tegen voordelige prijzen. U vindt er voor elk budget een geschikt product. Door de jarenlange ervaring in de triltechniek kunt u er uitstekend terecht voor deskundig advies op maat. Zo weet u zeker dat u de juiste zeef in huis haalt. Naast schud- en trilzeven is het ook mogelijk om onder meer trilgoten, triltafels, vingerzeven en trilpijpen aan te schaffen. Deze producten worden gebruikt voor zeven, transporteren en verdichten van diverse soorten materiaal. De zeven worden veel gebruikt in verscheidene industrieën.

Trilzeef of schudzeef: hoe werkt het precies?

Een trilzeef en schudzeef maakt gebruik van trilbewegingen om materiaal te transporteren, te zeven of te verdichten. Hoe gaat dat nou precies in zijn werk? Door het materiaal over een trillend zeefdek te transporteren, zal al het materiaal tijdens het transport het zeefdek raken. Al het materiaal dat groter is dan de maaswijdte van het zeefdek wordt verder getransporteerd. Het materiaal dat kleiner is valt naar beneden. Zo wordt het materiaal op korrelgrootte gescheiden. Het materiaal dat van elkaar gescheiden is, kan eventueel apart worden opgevangen voor verdere verwerking.

Bezoek de website voor meer info : website