Home » Industrie » Dit moet u weten over een PFA slang

Dit moet u weten over een PFA slang

In veel verschillende industrieën maakt men gebruik van de PFA slang. Dat is ook niet verwonderlijk wanneer u zich bedenkt dat de PFA slang voor uiteenlopende toepassingen kan worden gebruikt. Maar bent u al bekend met de belangrijkste eigenschappen van dergelijke slangen? Een PFA slang is vervaardigd van kunststof en is bestand tegen lage temperaturen tot -40 graden Celsius en hoge werktemperaturen tot wel +150 graden Celsius. Bovendien behouden dit soort slangen hun materiaaleigenschappen wanneer ze worden blootgesteld aan agressieve chemicaliën. Daarnaast is de PFA slang transparant en verkrijgbaar in een gegolfde en gladde uitvoering. Ideaal wanneer helderheid of flexibiliteit gewenst is. Een PFA tube koopt u bij RM Products waar u een divers assortiment aan producten treft, vervaardigd van hoogwaardige kunststofmaterialen.

PFA slang vervaardigd van hoogwaardige materialen

Heeft u dagelijks te maken met de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie of een andere soort industrie? Dan weet u ongetwijfeld al wel wat een PFA tube, ofwel slang, precies is. Dergelijke slangen zijn vervaardigd van hoogwaardige kunststof materialen en geschikt voor diverse toepassingen, zoals gassen, stoffen of chemicaliën. De kunststof materialen zijn bestand tegen zowel hoge werktemperaturen als blootstelling aan agressieve chemicaliën. Gezien de industrie werkt met schadelijke producten, is het van belang dat u kiest voor kwalitatieve producten. Een PFA slang, of een vergelijkbaar product van RM Products, is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Hier heeft men de kennis in huis om uitstekende producten te ontwikkelen, geschikt voor diverse marktsegmenten.

PFA slang op maat gemaakt zeer geschikt voor verschillende industrieën

Veel industrieën hebben nogal wat zaken met elkaar gemeen. Zo maken diverse industrieën geregeld gebruik van poly fluor kunststof materialen. Het gaat hierbij om industrieën zoals de chemische industrie, farmaceutische industrie en de voedingsmiddelenindustrie. Een PFA slang is een fluorpolymeer die diverse kenmerken kent. Zo is de slang bestand tegen diverse stralingen als UV- en gammastraling, chemische vloeistoffen en agressieve vloeistoffen en behoudt het zijn materiaaleigenschappen bij zowel hoge als lage werktemperaturen. Daarom zijn deze producten geschikt voor bovengenoemde industrieën. Bij RM Products, gevestigd in Eindhoven, zijn deze tubes verkrijgbaar in verschillende maten. Bovendien kan de specialist een PFA slang geheel op maat maken, mocht uw gewenste maat PFA slang niet tussen de mogelijkheden staan.

Bezoek de website voor meer info : website