MC Groep
Image default
Auto’s en Motoren

Den Haag Sloopauto’s ophalen

In Den Haag kun je heel eenvoudig je Sloopauto laten ophalen.

Ik reed op een winterse dag met mijn oude autootje door de polder en raakte in de slip. Gelukkig kon ik de auto bij de slootjes vandaan houden, maar ik kon niet voorkomen dat de auto een paal raakte en van voor naar achter beschadigd was. De auto moest naar de Sloperij. ik vroeg me af hoe ik daar moest komen.
Toen ik belde naar Autosloop Den Haag (om 3:00 uur ’s nachts), vertelden ze mij dat ze auto gratis zouden ophalen. Voor ik het wist was er een medewerker van Autosloperij Den Haag om de Sloopauto op te halen. Alles werd heel snel geregeld, ik kreeg zelfs nog een leuk bedrag voor de Sloopauto.

Ik ben Autosloop Den Haag erg dankbaar dat ze zo snel gehandeld hebben. Natuurlijk vind ik het heel vervelend dat mijn auto nu bij de Sloperij is, maar als Autosloperij Den Haag de Sloopauto niet had opgehaald dan had het nog veel erger geweest.

Mocht ik ooit nog eens een auto hebben die naar de Sloperij moet dan bel ik zeker weer naar Autosloperij Den Haag: 06 57 18 27 92.

Bezoek de website voor meer info : website