Home » Gezondheid » De kinderdiëtist helpt met het herstel na een operatie

De kinderdiëtist helpt met het herstel na een operatie

Een kinderdiëtist is de helpende hand voor uw kind na een operatie. Deze persoon zorgt in deze situatie voor een maximale ondersteuning. Diëtistenpraktijk De Voedietist helpt u daar graag mee. Een goede voeding is een cruciaal onderdeel van deze voorbereiding. Dit vermindert namelijk de kans op complicaties tijdens en na de operatie en bevordert het herstel. Een kinderdiëtist of reguliere diëtist helpt u hierbij. Zij begeleiden u of uw kind en houden hierbij rekening met uw leeftijd, geslacht, medicijngebruik en sociale situatie.

Ook volwassenen zijn welkom bij de praktijk met kinderdiëtist

Naast uw kind, kan u zelf ook terecht bij een diëtistenpraktijk met kinderdiëtist als u wilt afvallen. Handig toch? Bij Diëtistenpraktijk De Voedietist hebben ze al meer dan 30 jaar ervaring op dit gebied en werken ze uitsluitend met professionals die in het bezit zijn van een Hbo-diploma Voeding en Diëtiek. Heeft u last van overgewicht en weet u niet hoe u hieraan kunt werken? Dan kan een diëtist u helpen. Overgewicht ontstaat wanneer de inname van energie hoger is dan het verbruik. De energie die overblijft wordt omgezet in vet en dat is gevaarlijk. Door de professionele begeleiding van een diëtist kunt u op een veilige en verantwoorde manier de overtollige kilo’s kwijtraken.

Overgewicht? Met hulp van een kinderdiëtist raakt uw kind de overtollige kilo’s kwijt

Heeft u advies over voeding voor kinderen nodig? Is uw kind te zwaar en kunt u de hulp van een kinderdiëtist wel gebruiken? Kies dan voor een diëtist die gespecialiseerd is in kinderdiëtiek. Deze kinderdiëtist vindt u gemakkelijk bij Diëtistenpraktijk De Voedietist. Zij houden zich al meer dan 30 jaar bezig met voeding en kunnen u door deze jarenlange ervaring uitstekend van dienst zijn wanneer uw kind overgewicht heeft. Wij helpen u het eten met kinderen weer leuk te maken en zorgen ervoor dat kinderen grenzen hanteren omtrent voeding. Een goede voeding is nu eenmaal de basis van een goede gezondheid en dat is van cruciaal belang wanneer uw kind zo’n grote ontwikkeling doormaakt. De kinderdiëtist is u graag van dienst met bijvoorbeeld een dieetplan. Hiermee kunnen u en uw kinderen de juiste voeding kiezen.