Home » Dienstverlening » Dankzij het evenementenbureau naar Barcelona

Dankzij het evenementenbureau naar Barcelona

Feilloos evenementenbureau

Onlangs wilden van het personeelsfeest comité een groepsreis naar het buitenland organiseren. Ons bedrijf had al een aantal jaren niets leuks meer ondernomen en daardoor is er heel wat geld bij elkaar gesprokkeld. Een weekendje met het hele bedrijf op stap naar een mooie stad leek ons dan ook wel een spannend idee. Na wat speurwerk op het internet kwamen we een fantastisch evenementenbureau tegen die ons maar wat graag wilde adviseren. Ze kwamen zelfs bij ons langs om een prettig stappenplan met ons door te nemen zodat wij al onze ideeën keurig konden formuleren. Het evenementenbureau Euro Entertainment heeft toen een aantal steden voor ons uitgezocht en onze uiteindelijke keuze is op Barcelona komen te vallen.

Dankzij het evenementenbureau naar Barcelona

Voor de overige werknemers was het een hele verrassing dat we drie dagen naar deze Spaanse stad zouden gaan. Velen maakten zich dan ook ongerust over de prijs. Gelukkig viel dat dankzij het evenementenbureau heel erg mee. Ze hadden een prachtig schema opgesteld met activiteiten. Zo hebben we onder andere het volgende ondernomen:

  • een heerlijke wandeltour door het centrum
  • een bezoek aan de Sagrada Familia en het Guëll park van Gaudi
  • een bezoek aan Camp Nou
  • een zonnige fietstour op z’n Nederlands om zo op een unieke wijze Barcelona beter te leren kennen

Voor herhaling vatbaar

De reis was een groot succes en het was erg leuk dat we door dit evenementenbureau elkaar nog beter hebben leren kennen. Er zijn dan al veel geluiden opgegaan om volgend jaar weer een prachtige trip te maken naar een van de andere steden die het evenementenbureau Euro Business Events aanbieden. Waarschijnlijk wordt het Marrakech of Rome. Wij willen dan ook iedereen aanraden om uw bedrijfsuitje of reis te regelen via euro-entertainment.nl. de service die zij leveren is echt van grote klasse.

Bezoek de website voor meer info : website