Home » Auto’s en Motoren » Chiptuning BMW; stelt Duitse auto’s nóg strakker af

Chiptuning BMW; stelt Duitse auto’s nóg strakker af

Duitse automerken hebben een reputatie hoog te houden wat betreft techniek en prestaties. U doet dat met uw eigen auto door chiptuning binnen de wettelijke marges uit te laten voeren bij een ervaren garagehouder. In de afgelopen jaren zijn automotoren technisch steeds ingewikkelder geworden. Er wordt meer en meer elektronica in moderne auto’s verwerkt en daar kunt u uw voordeel mee doen! Chiptuning voor uw BMW bijvoorbeeld. Dat laat u natuurlijk uitvoeren door een bedrijf dat ervaren is met het chip tunen van Duitse auto’s. Chip Performance werkt hoofdzakelijk met Duitse automerken en kan de prestaties van uw BMW aanzienlijk verbeteren door het motormanagementprogramma van uw auto scherper af te stellen.

Chiptuning BMW, de computer van uw auto strakker afstellen

Een auto afstellen gebeurt maar een paar keer. Het moment dat u de auto koopt. Tijdens een APK of een grote beurt, en dat is het eigenlijk wel. Bij een moderne auto kan chiptuning flink meer vermogen opleveren in termen van Pk’s en koppel. Chiptuning stelt de computer van uw auto strakker af waardoor de auto sneller reageert en efficiënter met brandstof omgaat. In tegenstelling tot opvoeren blijft deze prestatieverbetering ruim binnen de perken van wat de motor aan kan. U hoeft zich dus niet druk te maken over een motor die sneller slijt, of dat uw auto niet door de APK komt. Neem voor chiptuning van uw (Duitse) auto contact op met Chip Performance.

Prestatiewinst dankzij chiptuning voor Duitse merken als BMW, Audi & Mercedes

Een Duitse auto koopt voor de betrouwbaarheid en de prestaties van de auto. Verhoog deze prestaties nog meer met chiptuning van het motormanagementprogramma. Deze normen zijn vaak erg ruim afgesteld en deze laat u optimaliseren door chiptuning. Chiptuning van uw BMW, Volkswagen of Mercedes kan u al gauw 30% meer vermogen, en 10% aan brandstofbesparing opleveren. En door chiptuning uit te laten voeren bij Chip Performance hoeft u zich geen zorgen te maken over problemen bij de APK. De motor wordt altijd zo afgesteld dat de prestatieverbetering binnen de gestelde marge blijft. Neem vooral contact op voor een indruk van de kosten en wat chiptuning voor uw auto kan betekenen.