MC Groep
Image default
Gezondheid

Botoxparty

In Amerika is het vrijwel een gewoonte in de Botoxwereld, en ook in Nederland wordt het steeds populairder. Ik heb het hier over Botoxfeestjes.

Het principe is hetzelfde als bij tupperwarefeestjes. Iemand stelt zijn of haar huis beschikbaar voor gasten die willen praten of kennis willen maken over bepaalde Botoxproducten. Mensen die ervaring hebben met Botox kunnen hier hun verhalen kwijt, en mensen die dit juist niet weten en wel willen weten kunnen aandachtig hiernaar luisteren. De mensen zijn vaak vrienden van elkaar, die elkaar enthousiast aan het maken zijn voor nieuwe Botoxproducten.

Na verloop van tijd komen er ook een aantal mensen op bezoek die in het vak zitten. Zo kunnen er heren van Privus langskomen. Dit bestaat sinds een aantal jaar en is een initiatief om cosmetische ingrepen betaalbaarder en toegankelijker te maken voor het grote publiek. Zij komen bij mensen thuis en hebben weinig kosten hieraan. Zij kunnen dus de behandelingen voor een lagere prijs aanbieden. Dit concept begint steeds populairder te worden. De Botoxparty begint met een uitleg. De behandelende arts legt met behulp van een laptopje haarfijn uit wat het allemaal betekent.

Zo wordt er uitgelegd dat Botox staat voor botuline toxine. Dit staat voor een gifstof. Dit klinkt akelig, maar de behandeling zijn zo laag gedoseerd dat het niet schadelijk is voor je gezondheid. Botox kan invloed uitoefenen op de prikkels vanuit je zenuwen naar je spieren. Doordat het direct in je spieren wordt gespoten, kan dit proces compleet stilgelegd worden. Fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes kunnen hierdoor behandeld worden. De rimpels rondom je mond kunnen echter niet behandeld worden, doordat hier je gezicht te erg gaat hangen. Dit betekent dat Botox alleen gebruikt kan worden bij actieve rimpels. Dit zijn rimpels die pas zichtbaar zijn bij bepaalde mimiekvertoningen.

Meer info over Botox is te vinden op het internet. Zo is er veel te  vinden over rimpelbehandelingen met Botox en rimpelbehandelingen met fillers.

Bezoek de website voor meer info : website