Home » Particuliere dienstverlening » Bespaar op uw energiekosten met vloerverwarming

Bespaar op uw energiekosten met vloerverwarming

U vindt het toch ook belangrijk dat uw verwarming energiezuinig is? Zo bent u bewust bezig met het milieu én bespaart u op uw kosten, ideaal toch? Bent u op zoek naar een energiezuinige manier van verwarming, dan kiest u voor vloerverwarming. Het kan zelfs zorgen voor een energiebesparing van 6 tot wel 12 procent. Ook wordt warmteverlies van de leidingen beperkt en wordt het ketelrendement door de lagere temperaturen vergroot. Dit alles bij elkaar zorgt voor flinke besparingen op uw energiekosten. Het is een flinke investering, maar vloerverwarming betaalt zichzelf vrijwel altijd terug. En daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu; wat wilt u nog meer?

Besteed het aanleggen van vloerverwarming uit of doe het zelf

Wist u dat het prima mogelijk is om zelf vloerverwarming van hoge kwaliteit aan te leggen? Hiermee bespaart u op de kosten en bent zelf lekker bezig. Bij de specialist vindt u vaak een aantal doe-het-zelf pakketten. Deze pakketten bevatten alles wat nodig is voor het aanleggen van vloerverwarming. Zo kunt u snel zelf aan de slag! Het is dan wel nog verstandig om de specialist te vragen om advies, vooral wat voor soort vloerverwarming u moet hebben voor uw vloer. Dan weet u zeker dat u goed zit. Bent u zelf niet zo handig, en laat u het liever aan een vakman over, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Zo kunt u zelf kiezen hoe u vloerverwarming aangelegd wil hebben.

De oplossing voor chronisch koude voeten: vloerverwarming

Er zijn mensen die echt altijd koude voeten hebben, waarbij een dekentje of pantoffels geen enkele zin hebben. Wat is de oplossing? vloerverwarming op maat is de oplossing! In tegenstelling tot radiatoren, waarbij de warmte direct de lucht in wordt gestraald, loopt u bij vloerverwarming altijd op een warme vloer. De warmte komt zo direct terecht bij uw voeten! De rest van de ruimte wordt ook goed verwarmd doordat vloerverwarming een gelijkmatige warmte afgeeft. Het zorgt daarnaast ook nog eens voor een erg behaaglijk en comfortabel gevoel in huis!