MC Groep
Image default
Industrie

Bent u op zoek naar een zware heftruck?

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor een transport met een zware heftruck? Als u in de omgeving van Veenendaal werkt, dan is G. van Harten B.V. een absolute aanrader. Dit is een specialist op het gebied van zwaar transport. Voor gedegen advies en een betrouwbare partner op het gebied van transport, schakelt u daarom dit bedrijf in. Zij helpen u een juiste heftruck kiezen voor uw vervoer en zorgen voor een uitgebreide service en dienstverlening waarbij u compleet wordt ontzorgd. Ervaar het gemak zelf!

Ontdek de diensten van deze expert

Als u een zwaar transport wilt laten uitvoeren, dan staat G. van Harten B.V. tot uw dienst. Dit bedrijf voert 24/7 transporten uit en is VCA-gecertificeerd. Werkt u in de industrie? Dan is het ook mogelijk om een industriële verhuizing, inclusief industriemontage, aan te vragen. Zo bent u verzekerd van een veilig transport van uw goederen. Dit bedrijf beschikt over een groot en goed uitgerust wagenpark. Hierdoor kunt u altijd het juiste type vervoersmiddel vinden, zoals een zware heftruck. Het bedrijf verzorgde al vele transporten in tal van sectoren, zoals de staal-, asfalt-, beton-, voedings-, chemische en de medische industrie. Het verplaatsen van apparatuur en machines behoren daarbij tot het specialisme. Maak kenbaar aan de specialisten waarvoor u een zware heftruck nodig heeft en zij helpen u een passende oplossing te vinden.

Wilt u meer weten over dit bedrijf?

Wilt u gebruikmaken van de uitgebreide service en dienstverlening van deze expert op het gebied van zwaar transport? Neem dan contact met ze op om uw aanvraag te bespreken. Zij informeren u graag over de werkwijze en de mogelijkheden voor uw bedrijf. Ook bekijken ze welk type vervoersmiddel passend is bij uw transportaanvraag. Neem zowel telefonisch als per e-mail contact op met dit bedrijf en ontdek wat ze voor u kunnen betekenen.