Home » Banen en opleidingen » Alles wat u moet weten over garantiebanen

Alles wat u moet weten over garantiebanen

Weet u al alle ins en outs van garantiebanen? Niet? Dan brengen we u hier graag van op de hoogte. Als eigenaar van een bedrijf is het namelijk belangrijk dat u hier het een en ander over weet. Garantiebanen maken onderdeel uit van de Participatiewet die geldig is sinds 2015. Dit houdt in dat er banen binnen organisaties en bedrijven beschikbaar worden gesteld voor mensen die een beperking hebben. Daardoor kunnen zij niet het wettelijk minimumloon verdienen, maar ze kunnen natuurlijk wel diverse werkzaamheden uitvoeren. Arbeidsgehandicapten zijn vaak zelfs erg enthousiast, loyaal en bereid hun werkzaamheden altijd goed uit te voeren. Dat werkt stimulerend voor het hele team. Als onderneming kunt u deze werknemers in dienst nemen op garantiebanen. Wilt u daar hulp bij? Dan kunt u een specialist als WerkgeversServicepunt West-Brabant inschakelen. Die staat voor u klaar met personeelsservice op maat.

Uitstekende personeelsservice, bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van garantiebanen, bij specialist

Bent u een ondernemer in hart en nieren? Dan is het begrijpelijk dat u zichzelf voornamelijk wilt richten op uw bedrijfsprocessen van alle dag. Dat is immers het allerbelangrijkste voor u. Echter, soms vragen organisatorische zaken de aandacht. Zo bent u natuurlijk altijd op zoek naar goed personeel om uw openstaande vacatures op te vullen. Wilt u hier zelf niet te veel tijd aan besteden? Maak dan gebruik van kosteloos advies van WerkgeversServicepunt West-Brabant. Deze specialist helpt u met de complete personeelsservice, op een maatschappelijk verantwoorde manier, bijvoorbeeld met garantiebanen, en met de benodigde kwaliteit. Bedrijfsanalyse, het zoeken van personeel, het melden van vacatures, het uitbesteden van werk, het realiseren van garantiebanen en het aanbieden van flexibele arbeid: de specialist regelt het voor u.

Garantiebanen realiseren? De specialist helpt!

Denkt u er al een tijdje over om garantiebanen te realiseren binnen uw eigen bedrijf? Maar weet u eigenlijk niet precies hoe u dit nu het beste kunt aanpakken? Dan hebben wij een tip voor u! WerkgeversServicepunt West-Brabant, specialist in personeelsservice, kan u helpen bij het vinden van de juiste mensen voor garantiebanen. De specialist kan u allereerst alles vertellen over regelgeving, subsidies, personeel en de arbeidsmarkt. Daarnaast zorgt de specialist ervoor dat alle regelingen en diensten van de betrokken partners op een rijtje worden gezet. Op die manier worden uw personeelsvraagstukken u direct uit handen genomen en kunt u zich richten op uw bedrijfsprocessen. De specialist zorgt ervoor dat er altijd passende medewerkers worden gevonden, die passen in uw bedrijf én een toegevoegde waarde vormen voor uw bedrijf.

Bezoek de website voor meer info : website