Home » Vervoer en transport » Aanhangwagen keuring: voorkom boetes door geregeld te keuren

Aanhangwagen keuring: voorkom boetes door geregeld te keuren

Een keuring van uw aanhangwagen is ieder jaar verplicht. Zo staat het in de wet. Door ieder jaar een keuring te laten uitvoeren op een aanhanger voorkomt u onnodige boetes. Daarnaast is een regelmatige controle ook belangrijk om defecten tegen te gaan. Toekomstige mankementen kunnen voorkomen worden door een aanhanger periodiek te laten keuren. De kans op een technisch mankement of pech blijft op die manier beperkt tot een minimum. De wettelijk verplichte APK keuring en andere keuringen van een aanhanger kunt u laten uitvoeren door TOSCON. Zo kunt u altijd vertrouwen op uw materiaal en heeft u nooit last van een slecht onderhouden aanhangwagen of oplegger.

Aanhanger keuring: onderhoud en reparatie

Na de keuring van uw aanhangwagen kan worden bepaald of onderhoud en reparatie nodig is. Dit kan worden uitgevoerd door een specialist zoals TOSCON. Zij stellen een overzichtelijke offerte op, zodat u zelf kunt beslissen of u een reparatie wilt laten uitvoeren. Voor het onderhoud en de reparatie kunt u bij TOSCON niet alleen terecht voor het remsysteem en de assen, maar ook voor een autolaadkraan, een cargofloor zelflossende vloer en een laadlift. Informatie over de keuring, reparatie en het onderhoud van een aanhangwagen kan op uw verzoek digitaal worden opgeslagen, zo kunt u er overal over beschikken.

Een aanhanger keuren kan altijd in de buurt

Wilt u graag een keuring van uw aanhangwagen laten plaatsvinden in de buurt? Dat is mogelijk. TOSCON heeft 10 Service Centers door heel Nederland en dat aantal loopt alleen maar op. Daardoor kunnen zij een landelijke dekking garanderen voor de keuring, reparatie en het onderhoud van een aanhangwagen. Verder beschikt deze uitstekende servicepartner ook over verschillende mobiele werkplaatsen. Daarin kunnen aanhangwagens en voertuigen onderhouden en gerepareerd worden op iedere gewenste locatie. Waar dat is, bepaalt de klant. Omdat TOSCON een uitgebreid Europees netwerk heeft van diverse trailerservice partners, kunt u ook buiten Nederland rekenen op een goede en snelle service. 

Bezoek de website voor meer info : website